Bilder fra Rynda(Russland) august 2013

Publisert av den august 14, 2013 i Blogg, Favoritter, Russland | Kommentarer av

Bilder fra Rynda(Russland) august 2013

Noen bilder fra en ukes ørret fiske tur på Kola halvøya i august. 2013. Sommeren der oppevar preget av ekstrem varme, og alle vassdrag bar preg av dette. Unormal lav vannføring og dags temperaturer på 28 – 32 grader skapte vriene forhold for oss tørrflue entusiaster. Få og svært lokale små klekkinger førte til en god del streamer fiske etter hvert. Kola killere og muddlere ble funnet fram fra mørke kroker i flueboksene og byttet ofte hovedrollen med ulike caddies varianter.

Fantastisk natur, ekstra ordinære solnedganger, bjørn, jerv og ulv i nærheten, mengder av blåbær og multer og digre rypekull. Om vi fikk fisk? 49 flotte ørreter mellom 1 og 3 kg. I tillegg alle

 de under….

Read previous post:
Vår Islandske venn med 99 cm laks
Island august 2013

Bilder fra en 3 dage...

Close